gesloten van 26/12 t.e.m. 08/01

4 februari 2021

Royal Enfield introduceert de Riders Club of Europe

Een nieuw pan-Europees platform om interactie te creëren tussen Royal Enfield rijders en om ervaringen te delen met elkaar.

Londen, 4 februari 2021 - Royal Enfield kondigt de lancering aan van haar gloednieuwe Riders Club of Europe, een community-gericht platform voor alle huidige en toekomstige Royal Enfield rijders, die alle aspecten van het Royal Enfield's "Pure Motorcycling" bevat.

Het hart van de club wordt gevormd door een uitgebreid programma met toegewijde ride outs, merkervaringen en evenementen die erop gericht zijn om in heel Europa een sterke gemeenschap op te bouwen die toegankelijk is voor alle Royal Enfield-rijders.

Arun Gopal, Head of Business Markets EMEA, zegt: "Bij Royal Enfield draait alles om onze rijders - zij zijn de echte hoekstenen van het merk. Bij alles wat we als bedrijf doen, van de motorfietsen die we ontwikkelen tot het hele ecosysteem van het merk dat we zorgvuldig samenstellen, staat de eindgebruiker centraal in ons denken.

We beseffen dat motorrijders er in vele vormen en gedaanten zijn; de puristen, de avontuurlijke toerrijders, de retroliefhebbers of de dagelijkse forenzen die op zoek zijn naar individualiteit en gemak. Wat ze echter allemaal verbindt, is het verlangen om er op uit te trekken en te rijden. Wij houden van motorrijden in zijn puurste vorm; het verbindt ons en het geeft ons een houvast. We verwelkomen iedereen in onze wereld. We zijn enthousiast om het volgende hoofdstuk van Royal Enfield’s voortdurende verhaal te schrijven, en we zien de Riders Club of Europe als een integraal onderdeel hiervan voor de komende jaren."

Kenmerken en voordelen van de Riders Club zijn de volgende:

  • Een toegewijde kalender van lokale ride outs, ontmoetingen en exclusieve evenementen voor leden georganiseerd door een officiële afdeling van de Riders Club. Trouw aan de merkfilosofie van Royal Enfield, zal een sterke focus worden gelegd op het ontwikkelen van memorabele ervaringen die verder gaan dan enkel rijden op de motorfiets. Het zorgvuldig samenstellen van de reis, de bestemming en de herinnering zullen de drie centrale pijlers zijn voor dergelijke ritten en activiteiten.
  • Een focus op 'Riding for a Cause' - een sterke nadruk zal worden gelegd op de betrokkenheid van de gemeenschap om bewustzijn te creëren en steun te verwerven voor belangrijke liefdadigheidspartnerschappen in heel Europa. De jaarlijkse 'One Ride' van Royal Enfield zal centraal staan in dergelijke activiteiten, waarbij de Royal Enfield liefhebbers uit alle hoeken van de wereld samenkomen voor een dag rijden voor het goede doel, traditioneel op de eerste zondag van april.
  • Exclusieve gastvrijheid voor alle Riders Clubleden op geselecteerde evenementen en merkgebonden activiteiten in heel Europa, evenals showroom previews voor nieuwe modelreleases.
  • Directe toegang tot alle activiteiten georganiseerd door Royal Enfield's zorgvuldig samengestelde reeks van derde partij ervaringsgerichte partners - inclusief nationale en internationale toertochten en verhuur, één- of meerdaagse trainingsdagen en unieke ritten en evenementen.
  • Het lidmaatschap van de Riders Club zal het eerste jaar volledig gratis zijn voor alle bestaande en nieuwe Royal Enfield rijders. Er zal ook een welkomstgeschenk worden overhandigd aan alle nieuwe rijders om het lidmaatschap van de Riders Club te vieren.

Vanaf 1 april zal de Riders Club of Europe volledig operationeel zijn en zal een schema van Covid- 19-proof activiteiten kunnen worden doorbladerd via de rijderskalender. Vanaf deze datum zullen alle Royal Enfield eigenaars de mogelijkheid hebben om hun officieel lidmaatschap van de Riders Club te activeren, door te kiezen bij welke specifieke Riders Club tak zij aangesloten willen zijn en door hun eigen persoonlijk rijdersprofiel in te vullen. Het geselecteerde filiaal zal fungeren als de lokale hub van elke rijder voor Riders Club activiteiten, waarbij elk lid zal kunnen profiteren van een volledige kalender van ritten en evenementen in de heel Europa.

Voorafgaand aan de officiële lancering van de Riders Club, vanaf 1 april, zullen alle bestaande eigenaars hun gratis lidmaatschap kunnen reserveren via de nieuwe 'Riders Club of Europe Portal' op Royal Enfield's Europese websites. Tegelijkertijd zullen alle nieuwe eigenaren automatisch de mogelijkheid hebben om zich te laten registreren bij hun dealer op het moment van aankoop.

Na een jaar waarin een gevoel van maatschappelijke ontwrichting zo diep is gevoeld door zo velen, probeert Royal Enfield een vorming van een gemeenschap voorop te stellen in haar plannen - en blijft zich dus onverminderd inzetten voor het leveren van een boeiende en volledige merkervaring aan alle rijders.

Royal Enfield introduceert de Riders Club of Europe

Royal Enfield Concept Store - de grootste van Europa!

Royal Enfield Antwerpen
Jarno Motors BV
Industrielaan 5 Unit 1
2950 Kapellen
(Industrieterrein Bosduin)
BE0719.810.967
+32 (0)3 535 12 71
+32 (0) 468 05 13 06 (Whatsapp)
Di. tot vrij. :
9.30 -12.30 en 13.00 - 18.00

Zaterdag:
10.00 tot 16.00

Zondag & maandag gesloten.

• Showroom buiten de openingsuren kan op afspraak.
© Wowart.
bookmarkphone-handsetmap-marker