gesloten van 26/12 t.e.m. 08/01

11 februari 2021

Royal Enfield lanceert de nieuwe EURO 5 Himalayan

MET TRIPPER NAVIGATIE, FUNCTIONELE UPGRADES, UITSCHAKELBAAR ABS

EN VIER NIEUWE KLEURSTELLINGEN

 

  • Vier nieuwe kleurvarianten - Mirage Silver, Pine Green, New Granite Black en Lake Blue
  • Standaard worden alle Euro 5 Himalayans geleverd met de Royal Enfield Tripper- een eenvoudige en intuïtieve turn-by-turn navigatie pod - en uitschakelbaar ABS (achterwiel)
  • Met een groot aantal functionele upgrades is het nieuwe Euro 5-model de meest geavanceerde Himalayan tot nu toe
  • 3 jaar garantie en 3 jaar RSA Road Side Assistance

 

IJsselstein 11 februari 2021: Royal Enfield, wereldwijd marktleider in het middensegment van motorfietsen met een cilinderinhoud van 250cc tot 750cc, kondigt de lancering aan van de nieuwe Euro 5 Himalayan in Europa en het Verenigd Koninkrijk. De Himalayan zal leverbaar worden in vier nieuwe kenmerkende, op het terrein geïnspireerde kleurstellingen, samen met een reeks extra modelupgrades. De veelzijdige adventure-touring motorfiets zal leverbaar worden in New Granite Black, Mirage Silver, Pine Green en in Lake Blue.

 

De nieuwe Euro 5 Himalayan is uitgerust met de Royal Enfield Tripper, het navigatiesysteem van het merk voor stapsgewijze navigatie in realtime, gebouwd met het Google Maps-platform en via de Royal Enfield App gekoppeld aan de smartphone van de rijder. Het Euro 5-model wordt ook geleverd met uitschakelbaar ABS, waardoor elke rijder extra prestatieopties heeft, afhankelijk van zijn eigen wensen en voorkeuren. Door het ABS uit te schakelen kan het achterwiel blokkeren en kan de berijder driften tijdens het off-road rijden, waardoor adventure touring en trail rijden nog boeiender en spannender wordt voor echte off-road liefhebbers.

 

In een toelichting op de nieuwe modelvarianten en de reis van de Himalayan, zei de heer Vinod K Dasari, CEO, Royal Enfield: "In een redelijk kort tijdsbestek van slechts 5 jaar heeft de Royal Enfield Himalayan een nieuwe categorie verovert binnen de wereldwijde adventure touring scene. Heeft de Himalayan zich met succes gevestigd als een echte wereldwijde motorfiets, en is hij één van de meest gewilde modellen voor Royal Enfield geworden in de meest verschillende geografische gebieden."

 

"De originele Himalayan uit 2016 was een primeur in een nog onbekend segment, en was een zeer veelzijdige en toegankelijke motorfiets. In de loop van de jaren hebben we, samen met de feedback van onze rijdersgemeenschap, de Himalayan consequent geëvolueerd in ontwerp en functionaliteit, en altijd gestreefd naar het verbeteren van de algehele ervaring voor de rijder. Dit heeft veel weerklank gevonden bij grote aantallen avontuurlijke enthousiastelingen over de hele wereld, die nu kunnen kiezen uit opwindende nieuwe varianten. Aangezien het merk Himalayan blijft groeien en evolueren, zijn we ervan overtuigd dat we de avontuurlijke toerwereld over de hele wereld verder zullen bedienen."

 

Het Euro 5-model heeft een verbeterd zadel, zodat de rijder en bijrijder nog langer en met nog meer comfort onderweg zijn. Het opnieuw ontworpen windscherm zorgt voor een betere windgeleiding, wat resulteert in een meer ontspannen ervaring voor langere ritten op de weg. De bagagedrager is nu voorzien van een extra plaat om bagage veilig vast te zetten en te plaatsen. Bovendien is de bagagedrager nu lager geplaatst, waardoor het voor rijders gemakkelijker is om op de motor te stappen. Met de nieuwe en slankere ergonomisch aangepaste zijdragers aan de voorzijde heeft de rijder tijdens het rijden minimale hinder, waardoor de algehele zithouding van de motorfiets wordt verbeterd.

 

De Himalayan werd gelanceerd met het doel een aparte subcategorie te creëren onder de adventure touring-motorfietsen en is een enorm succes geworden, met een groeiende gemeenschap van adventure-rijders over de hele wereld. De Himalayan is doelgericht en praktisch, debuteerde in 2016, en heeft in de afgelopen 5 jaar duidelijk zijn eigen plaats veroverd binnen de middelgrote adventure touring scene, met de nadruk op toegankelijkheid en benaderbaarheid voor alle rijders.

 

De Himalayan is een eenvoudige, capabele en 'Go Anywhere' motorfiets, geïnspireerd op Royal Enfield's ervaring van meer dan 50 jaar rijden door de Himalaya’s. Door zijn veelzijdigheid, eenvoud en een focus op de echte motorrijden, heeft de Himalayan een soort cultstatus verworven bij motorrijders en wereldwijde motorexperts. De Himalayan wordt vandaag de dag erkend als een echte adventure tourer en is een van de toonaangevende Royal Enfield motorfietsen die op alle wereldmarkten wordt verkocht.

Leverbaar voorjaar 2021

3 jaar garantie + 3 jaar RSA Road Service Assistance

Geschikt voor A2 rijbewijs

Royal Enfield lanceert de nieuwe EURO 5 Himalayan

Royal Enfield Concept Store - de grootste van Europa!

Royal Enfield Antwerpen
Jarno Motors BV
Industrielaan 5 Unit 1
2950 Kapellen
(Industrieterrein Bosduin)
BE0719.810.967
+32 (0)3 535 12 71
+32 (0) 468 05 13 06 (Whatsapp)
Di. tot vrij. :
9.30 -12.30 en 13.00 - 18.00

Zaterdag:
10.00 tot 16.00

Zondag & maandag gesloten.

• Showroom buiten de openingsuren kan op afspraak.
© Wowart.
bookmarkphone-handsetmap-marker